Etusivu / WEST Invest Group

WEST Invest Group
Kasvava perheyhtiö

Vuoden 2022 lokakuusta alkaen yhtiö on toiminut WEST Invest Group Oy -nimisenä, ja tänä päivänä yhtiön omistus on keskittynyt perheyrityksen kolmannelle polvelle.

Vahvasti kasvava perheyhtiö 

WEST Invest Group on suomalainen, vahvasti kasvava perhe- ja konserniyhtiö, jolla on yli 60-vuotinen historia. Tarinamme alkoi vuonna 1959, kun Helmer ja Doris Viiala perustivat autotallissaan Hiekkaharjussa, Vantaalla yrityksen nimeltä Höyrytys.

Vuoden 2022 lokakuusta alkaen olemme toimineet WEST Invest Group Oy -nimisenä, ja tänä päivänä yhtiön omistus on keskittynyt perheyrityksen kolmannelle polvelle.

Konserniimme ja ryhmittymäämme kuuluvat yhtiöt tarjoavat vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille.  Yhtiömme muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden asiakkaidemme eduksi. Olemme mukana toimialoilla, joissa yhdessä kumppaniemme kanssa voimme olla turvaamassa yhteiskunnan kannalta kriittisiä toimintoja.  

WEST Invest Group -ryhmittymään kuuluvat yhtiöt ovat Höyrytys Oy, Hyxo Oy, Sakutek Oy, Ubitec Oy, Ekomuovi Oy, KMV-tuotteet Oy, Enico Oy ja OleiniTec Nordic AB. WEST Invest Groupiin kuuluu lisäksi kolme kiinteistöyhtiötä sekä osakkuusyhtiöt Food & Plan Oy, Mittausguru Oy ja XO Health Oy.  

WEST Invest Group -ryhmittymällä on toimipisteitä Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla ja Ruotsissa kolmella paikkakunnalla.  

Kaikkia ryhmittymään kuuluvia yhtiöitämme ohjaavat Liiketoimintaperiaatteemme (Code of Business Conduct) luovat perustan kestävälle liiketoiminnallemme. Edellytämme myös yhteistyökumppaneittemme harjoittavan omaa toimintaansa näiden liiketoimintaperiaatteidemme mukaisesti. 

Yhteensä lähes 250 työkaveria

Menestyksemme pohjautuu ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Meillä viihdytään pitkään. Työllistämme noin 250 (2023) useiden eri alojen asiantuntijaa muun muassa myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan sekä huollon tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kasvattamiseen.  

Henkilöstömme kyky tuottaa lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme on meille keskeistä. Pidämme tärkeänä sitä, että suhteemme sidosryhmiimme perustuvat luottamukseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Henkilöstömme ammatti- ja yhteistyötaidoilla varmistamme työmme laadukkuuden korkealla asiakastyytyväisyydellä. Toimimme kirjattujen liiketoimintaperiaatteidemme mukaisesti.

Keväällä 2023 valmistuneet uudet toimitilat Saviolla, Keravalla tarjoavat modernit ja viihtyisät työtilat. Meillä voi työskennellä myös joustavasti etänä. Työn ja yksityiselämän tasapaino on meille tärkeää.  

Tutustu työntekijöihimme ja avoimiin työpaikkoihimme urasivustollamme