Etusivu / Yhtiömme

Yhtiöiltämme
vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja

Yhtiömme muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden asiakkaidemme eduksi.

Ratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille

WEST Invest Groupiin kuuluvat yhtiöt tarjoavat vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille. Lisäksi ne tarjoavat omiin toimialoihinsa liittyviä palveluja, muun muassa projektointia, räätälöityjä toimitusratkaisuja sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitoa. Ekomuovilla on lisäksi omaa tuotevalmistusta.  

Yhtiöillä on toimipisteitä ympäri Suomen. OleiniTec Nordicilla on kolme toimipistettä Ruotsissa.  

Yhtiömme 

Höyrytys Oy – www.hoyrytys.fi 
Hyxo Oy – www.hyxo.fi 
Sakutek Oy – www.sakutek.fi 
Ubitec Oy – www.ubitec.fi 
Ekomuovi Oy – www.ekomuovi.fi 
KMV-tuotteet Oy – www.kmv.fi 
OleiniTec Nordic AB – www.oleinitec.se 
Enico Oy – www.enico.fi 

WEST Invest Group -konsernin sisarkonserni, Filter Group, tarjoaa energia- ja vesiratkaisuja ja palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Se palvelee eri toimialoja, kuten lämmitys-, jäähdytys-, puu- ja tekstiiliteollisuutta sekä elintarvike- ja kemian teollisuutta useissa Euroopan maissa. Lue lisää Filter Groupista

Höyrytys

Höyrytys Oy tarjoaa kattavia energiantuotantoratkaisuja eri energialähteille sekä näihin liittyviä asiantuntijapalveluita teollisuuden tarpeisiin.

Hyxo

Hyxo Oy suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Lisäksi se maahantuo laadukkaita vedenkäsittely-, prosessi- ja laboratoriolaitteita sekä prosessimittalaitteita. 

Sakutek

Sakutek Oy on sähkö- ja automaatioratkaisujen suunnittelun, logiikkaohjelmoinnin, asennuksen ja ylläpidon asiantuntija. Lisäksi yhtiö valmistaa räätälöityjä keskus- ja kojeistojärjestelmiä.

Ubitec

Ubitec Oy on erikoistunut teollisuusautomaation kunnossapito- ja sähköistyspalveluihin erityisesti energia-, sellu- ja paperi- sekä jätehuolto- ja kierrätyssektoreilla. 

Enico

Enico Oy tarjoaa kustannustehokkaita ja korkealaatuisia energian varastointiratkaisuja muun muassa varastointiteknologiatoimittajille ja energiantuottajille.

Ekomuovi

Ekomuovi Oy on erikoistunut teollisuuden sekä puhdasvesi- ja jätevesilaitosten muovituotteiden ja -ratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja huoltoon. 

KMV-tuotteet

KMV-tuotteet Oy on juomavedenkäsittelyyn, pumppaamoihin, suodatukseen ja pumppuihin erikoistunut yhtiö. Yhtiö maahantuo pumppuja, pumppaamoita sekä suodatus- ja vedenkäsittelylaitteita.

OleiniTec Nordic

OleiniTec Nordic AB tarjoaa instrumentteja ja ratkaisuja erilaisiin mittaustekniikka-analyyseihin aina perusparametreista vaativiin ja monimutkaisiin järjestelmiin asti.