Etusivu / WEST Invest Group / Meille töihin

WEST Invest Group
työnantajana

WEST Invest Group on vahvasti kasvava perheyhtiö, jolla on yli 60 vuotinen historia. Yhtiömme tarjoavat vedenkäsittely- ja energiaratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille.

Yhteensä lähes 250 työkaveria 

WEST Invest Group on vahvasti kasvava perheyhtiö, jolla on yli 60 vuotinen historia. Yhtiömme tarjoavat vedenkäsittely- ja energiaratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille. Ne muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden asiakkaidemme eduksi. Olemme mukana toimialoilla, joissa yhdessä kumppaniemme kanssa voimme olla turvaamassa yhteiskunnan kannalta kriittisiä toimintoja. 

Menestyksemme pohjautuu ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Meillä viihdytään pitkään. Työllistämme noin 250 (2023) useiden eri alojen asiantuntijaa muun muassa myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan sekä huollon tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kasvattamiseen.  

Henkilöstömme kyky tuottaa lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme on meille keskeistä. Pidämme tärkeänä sitä, että suhteemme sidosryhmiimme perustuvat luottamukseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Henkilöstömme ammatti- ja yhteistyötaidoilla varmistamme työmme laadukkuuden korkealla asiakastyytyväisyydellä. 

Lähivuosien aikana valmistuneet uudet toimitilat Keravalla ja Kempeleessä tarjoavat modernit ja viihtyisät työtilat. Meillä voi työskennellä myös joustavasti etänä. Työn ja yksityiselämän tasapaino on meille tärkeää.  

Meillä on tarjolla uramahdollisuuksia useiden alojen ammattilaisille eri puolella Suomea. Julkaisemme avoimet työpaikkamme urasivustoltamme.  

Oletko sinä seuraava westiläinen?