Etusivu / WEST Invest Group / Hallinnointi

WEST Invest Group
Hallinnointi

WEST Invest Group -ryhmittymään kuuluvat yhtiöt ovat Enico Oy, Höyrytys Oy, Sakutek Oy, Hyxo Oy, Ubitec Oy, Ekomuovi Oy, KMV-tuotteet Oy ja OleiniTec Nordic AB.

Konsernirakenne

WEST Invest Group -ryhmittymään kuuluvat yhtiöt ovat Enico Oy, Höyrytys Oy, Sakutek Oy, Hyxo Oy, Ubitec Oy, Ekomuovi Oy, KMV-tuotteet Oy ja OleiniTec Nordic AB. WEST Invest Groupiin kuuluu lisäksi kolme kiinteistöyhtiötä sekä osakkuusyhtiöt Food & Plan Oy, Mittausguru Oy ja XO Health Oy. Konsernin emoyhtiö on WEST Invest Group Oy. 

WEST Invest Groupilla on sisarkonserni Filter Group, joka toimii energia- ja vedenkäsittelyratkaisujen alalla Virossa, Latviassa, Liettuassa, Bulgariassa ja Puolassa. 

WEST Invest Group Oy huolehtii ryhmittymän yhteisistä, hallinnollisista palveluista. Näitä ovat talous- ja kiinteistöhallinto, tieto- ja henkilöstöhallinto sekä konsernin sisäinen ja ulkoinen viestintä ja liiketoiminnan kehittämispalvelut. 

WEST Invest Groupin hyvän hallinnointitavan toteuttamista tukevat yhtiön liiketoimintaperiaatteet (Code of Business Conduct). 

Omistus

WEST Invest Group Oy on suomalainen perheomisteinen yhtiö. Viialan perhe omistaa 100 % kaikista osakkeista. Omistus on tänä päivänä keskittynyt Viialan perheen kolmannelle polvelle, Harto Viialalle ja Harriet Viialalle. 

Hallitus

PUHEENJOHTAJA

Harry Viiala
teollisuusneuvos

JÄSENET

Harto Viiala
Tommi Salonen
Harriet Viiala
Timo Viitala

Johtoryhmä

Harto Viiala 
toimitusjohtaja, WEST Invest Group Oy ja Hyxo Oy 

Leo Nokelainen 
toimitusjohtaja, Ubitec Oy 

Risto Nupponen 
toimitusjohtaja, Höyrytys Oy 

Jarkko Pennanen 
toimitusjohtaja, Sakutek Oy 

Tero Tupakka 
toimitusjohtaja, KMV-tuotteet Oy ja Ekomuovi Oy 

Nina Hedberg 
viestintä- ja markkinointijohtaja, WEST Invest Group Oy 

Maija Marttila-Viitamäki 
henkilöstöjohtaja, WEST Invest Group Oy 

Sami Sirén 
tietohallintojohtaja, WEST Invest Group Oy 

Timo Viitala 
talousjohtaja, WEST Invest Group Oy