Etusivu / Ubitec Oy:n ja Sakutek Oy:n yhdistyminen mahdollistaa isompien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaille

Ubitec Oy:n ja Sakutek Oy:n yhdistyminen mahdollistaa isompien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaille

/  Ubitec

WEST Invest Groupiin kuuluvat Ubitec Oy ja Sakutek Oy yhdistyvät yhdeksi yhtiöksi. Yhtiö jatkaa Ubitec Oy -nimisenä 23.9.2024 alkaen.

WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala kertoo, että kahden yhtiön yhdistäminen on luonteva osa perheyhtiön kehittymisstrategiaa.

”Tavoitteenamme on olla merkittävä toimija valituilla liiketoiminta-alueillamme. Yhdistymisellä pyritään kasvattamaan markkinaosuutta ja laajentamaan toimintaa myös maantieteellisesti”, Viiala sanoo.

Leo Nokelaisesta yhdistyneen yhtiön toimitusjohtaja

Yhdistyneen yhtiön toimitusjohtaja on Leo Nokelainen. Nokelainen on toiminut Ubitecin toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien, vuodesta 2012.

”Yhdistymisen myötä astumme askeleen eteenpäin. Tuntuu hienolta olla mukana kehittämässä yhtiötä, ja odotan innolla toiminnan laajentamista”, Ubitecin alkuperäisiin perustajiin kuuluva Leo Nokelainen sanoo.

Yhtiöiden yhdistymisen myötä Sakutek Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Pennanen siirtyy pois yhtiön palveluksesta.

Yhdistyminen näkyy asiakkaille palvelujen kehittymisenä

Yhdistyminen vahvistaa Ubitecin asemaa kokonaisvaltaisena teollisuuden palveluiden tarjoajana. Nykyiset liiketoiminta-alueet lisääntyvät yhdellä: Projektit- ja Palvelut-liiketoimintojen rinnalle muodostetaan Tuotanto-liiketoiminta-alue.

”Yhdistyminen mahdollistaa tiiviimmän yhteistyön eri liiketoiminta-alueidemme välillä, ja se näyttäytyy asiakkaille ennen kaikkea palvelujen kehittymisenä ja laajempana maantieteellisenä kattavuutena. Nyt pystymme tarjoamaan ratkaisut entistä enemmän omin resurssein kehittämällä edelleen palvelujamme ja prosessejamme asiakkaiden odotusten mukaisesti”, Nokelainen sanoo.

Lisätietoja

Leo Nokelainen, toimitusjohtaja, Ubitec Oy, p. 040 575 0607.
Harto Viiala, toimitusjohtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4110.

Ubitec lyhyesti

Ubitec toteuttaa sähköistys-, instrumentointi- ja automaatioprojekteja prosessi- ja energiateollisuuden hankkeissa. Palvelemme kunnossapito- ja sähköasennustöissä, keskus- ja kojeistovalmistuksessa sekä kokoonpano- ja integrointitarpeissa. Toteutamme kokonaisvaltaisesti konesiirrot ja -asennukset sekä tuotantolaitteiden modernisoinnit. Asiantuntijamme huolehtivat sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, ohjelmoinnista sekä käyttöönotto- ja testauspalvelusta.

Palvelemme asiakkaitamme Tampereen ja Keravan toimipisteistä käsin Suomessa ja ulkomailla. Yhtiö on perustettu vuonna 2012, ja se kuuluu WEST Invest Group -konserniin. Lue lisää www.ubitec.fi.

WEST Invest Group Oy lyhyesti

WEST Invest Group on suomalainen, vahvasti kasvava perhe- ja monialayhtiö, jolla on yli 60-vuotinen historia. Ryhmittymäämme kuuluvat yhtiöt tarjoavat vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja teollisuudelle ja kunta-asiakkaille. Yhtiömme muodostavat yhdessä ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden asiakkaidemme eduksi. Olemme mukana toimialoilla, joissa yhdessä kumppaniemme kanssa voimme olla turvaamassa yhteiskunnan kannalta kriittisiä toimintoja. Lue lisää www.westinvestgroup.fi.