Etusivu / Antti Uusitalo nimitetty WEST Invest Groupin talous- ja rahoitusjohtajaksi

Antti Uusitalo nimitetty WEST Invest Groupin talous- ja rahoitusjohtajaksi

/  WEST Invest Group

Antti Uusitalo on nimitetty WEST Invest Group -konsernin talous- ja rahoitusjohtajaksi 12.8.2024 lukien. Uusitalo on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän toiminut aiemmin talousjohtajana sekä Oral Hammaslääkärit Oyj:ssä että Grano Oy:ssä. Ennen WEST Invest Groupiin siirtymistään hän työskenteli vastaavissa tehtävissä Valtorilla.

Antti Uusitalon edeltäjä Timo Viitala jää eläkkeelle tämän vuoden lopussa. Viitala jatkaa WEST Invest Groupin hallituksen jäsenenä.

”Kiitän Timo Viitalaa vuosien erinomaisesta työstä konsernin talousjohtajana. Hänen aikanaan konsernin liiketoiminta on kasvanut merkittävästi ja taloushallinnon organisaatioon on muodostunut osaava tiimi. Samalla toivotan Antti Uusitalon lämpimästi tervetulleeksi WEST Invest Groupiin. Hän tuo mukanaan kokemusta niin taloushallinnon prosessien kehittämisestä kuin pörssiyhtiö- ja konserniliiketoiminnastakin”, WEST Invest Groupin toimitusjohtaja Harto Viiala sanoo.

”Olen iloinen voidessani tässä kohtaa uraa tulla mukaan pitkät perinteet omaavaan perheyhtiöön ja päästä rakentamaan myös tulevaisuuden menestystä yhdessä osaavien ja sitoutuneiden kollegoiden kanssa”, Antti Uusitalo sanoo.

Antti Uusitalo

Lisätietoja

Harto Viiala, toimitusjohtaja, WEST Invest Group Oy, p. 010 417 4110.