Etusivu / Uutiset / Enico Deloitten Technology Fast 50 -kasvulistalle 

Enico Deloitten Technology Fast 50 -kasvulistalle 

Enico on valittu vuoden 2023 Deloitten Technology Fast 50 -listalle. Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa.  

Ohjelma toteutetaan Suomessa nyt jo 18. kerran. Vuonna 2023 ohjelma toteutetaan pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Tähän ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua itse, vaan se perustuu todellisiin kasvulukuihin. Kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2019–2022) ajalta.   

Vuoden 2023 voittajat julkistetaan 16.11.2023. 

“Tieto listalle pääsystä yllätti positiivisesti. Olemme tehneet määrätietoisesti töitä kasvun eteen. Vahvan tuotekehityksen ohessa olemme investoineet tänä vuonna erityisesti myyntiin ja markkinointiin. Kiinnostus ja kysyntä on selvästi lisääntynyt, kun energiavaraston rooli osana energiamurrosta ja vihreää siirtymää on oivallettu”, Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki sanoo ja jatkaa: 

“ESG-vaatimukset ohjaavat eroon fossiilisista energianlähteistä ja SRI-mittareihin vaikuttaminen alkaa kiinnostaa kiinteistöpuolella. Energiavarastoilla on myös yhteiskunnallisesti merkittävä rooli, kun puhutaan tulevaisuuden energiajärjestelmistä ja toimitusvarmuudesta. Reservimarkkinaan liittyminen tuo aivan uudenlaista ansaintapotentiaalia, johon on nyt selvästi herätty.”