Etusivu / Uutiset / Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

Enico ja NSC EnergyOpti Oy yhteistyöhön

Enico on tehnyt kumppani- ja toimitussopimuksen vihreän energiankäytön kokonaisratkaisuihin keskittyneen NSC EnergyOpti Oy:n kanssa. 

“Vihreä siirtymä on jo käynnissä, mutta sähkövarastoinvestoinnit ja kulutusjousto eivät ole vielä riittävällä tasolla. NSC EnergyOpti Oy:n kanssa aloitetun yhteistyön kautta voimme luoda syvällistä ymmärrystä asiakkaiden tarpeista mahdollistaen tuottavia kokonaisratkaisuja, joissa energiavarastot ovat mukana. Olemme otettuja ja varsin innoissamme tästä kumppanuudesta. Yhdessä haluamme myös kiinnittää huomiota siihen, miten vahvaa osaamista Suomesta löytyy,” iloitsee Enicon toimitusjohtaja Marko Lähteenmäki.  

New Stars & Company:n rakentama kumppanuus Enicon kanssa vahvistaa visiota kestävästä energiasektorista. Nyt tilattu Enicon EModule MultiBlock energiavarasto tarjoaa 3 MW tehoa ja 3,75 MWh energiaa kiinnittyessään reservimarkkinaan. Investoimalla kotimaiseen osaamiseen luodaan kannattavaa teollisuutta, tuetaan kotimaista työllisyyttä ja pidetään investoinnit kotimaassa. Samalla rakennetaan kestävää verkkoa ja tasapainotetaan tuotantoa sekä kulutusta. 

Lue lisää Enicon verkkosivustolta.