Etusivu / Vastuullisuus

Vastuullisuus
WEST Invest Groupissa

Olemme aloittaneet vastuullisuustyömme systemaattisen kehittämisen syksystä 2023. Osana tätä prosessia toteutamme tytäryhtiöissämme vuoden 2024 aikana sidosryhmäkyselyn.

Kehitämme vastuullisuus­työtämme

Olemme aloittaneet vastuullisuustyömme systemaattisen kehittämisen syksystä 2023. Osana tätä prosessia toteutamme tytäryhtiöissämme vuoden 2024 aikana sidosryhmäkyselyn. Kyselyn tarkoituksena on luoda ymmärrys siitä, mitä odotuksia sidosryhmillämme on vastuullisuustyöhömme.

Kyselyn tulokset toimivat myös osana kaksoisolennaisuusanalyysin laadintaa, jonka avulla selvitämme vastuullisuustyömme olennaisimpia osa-alueita. Analyysi toimii ohjenuorana vastuullisuusstrategiallemme, johon kirjaamme kullekin yhtiölle olennaiset vastuullisuuden teemat ja konkreettiset tavoitteet tuleville vuosille.

Olemme ottaneet WEST Invest Groupissa käyttöön vuoden 2024 alussa yhteiset Liiketoimintaperiaatteet (Code of Business Conduct). Nämä periaatteet määrittävät tapaamme hoitaa päivittäistä liiketoimintaamme.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme aktiivisesti kehittämään vastuullisuuttamme ja varmistamaan, että olemme sidosryhmillemme entistäkin vastuullisempi kumppani. Matkamme systemaattiseen ja raportoitavaan vastuullisuustyöhön on alkuvaiheessa, mutta etenemme kohti päämääräämme vakaasti ja järjestelmällisesti.

Taloudellinen vastuu

Perheyhtiön omistajuus on tavoitteeltaan aidosti pitkäkestoista, ja nykyiset omistajat ovat suvussa jo neljännen polven yrittäjiä.

Sosiaalinen vastuu

Meillä työskentelee muun muassa myynnin, energia- ja teknisen alan, suunnittelun ja projektoinnin sekä huollon ammattilaisia.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuun teemat ovat osana vuonna 2023 aloitetun vastuullisuustyömme kehittämistä.