Etusivu / Uutiset / WEST Invest Group uudisti verkkosivunsa

WEST Invest Group uudisti verkkosivunsa

/  WEST Invest Group

WEST Invest Groupin verkkosivusto, www.westinvestgroup.fi, on uudistettu. Uudistuksen tavoitteena oli paitsi parantaa sivujen käytettävyyttä ja visuaalisuutta myös tuoda paremmin ja laajemmin esille konserniin kuuluvia tytäryhtiöitä.

”Tavoitteenamme on lisätä WEST Invest Groupin tunnettuutta ja antaa verkkokävijöillemme aiempaa parempi kuva siitä, mikä WEST Invest Group -ryhmittymä on ja mitä se tekee. Perheyhtiön monipuolisuus näkyy nyt esimerkiksi verkkosivustomme etusivulla, johon nostamme tytäryhtiöidemme ajankohtaisia artikkeleita”, WEST Invest Groupin viestintä- ja markkinointijohtaja Nina Hedberg sanoo.

Verkkosivusto uudistettiin edellisen kerran loppuvuodesta 2022, kun WEST Invest Group -nimi otettiin käyttöön. Nyt tehty uudistus laajensi sivuston sisältöä huomattavasti.

WEST Invest Group pyrkii kehittämään vedenkäsittely-, energia- ja teknologiaratkaisuja tarjoavia yhtiöitään. Yhtiön verkkosivu-uudistus onkin osa kokonaisvaltaista konsernin verkkosivustokehitystä.

”Konserniyhtiön verkkosivustouudistus on osa isompaa kokonaisprojektia, jossa tämän vuoden aikana uudistamme myös useamman yhtiömme verkkosivustot”, Nina Hedberg kertoo.

WEST Invest Groupin verkkosivusto on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä yhteistyössä Avidly Agencyn kanssa.

Lisätietoja

Nina Hedberg, viestintä ja markkinointijohtaja, p. 050 533 5426.