Etusivu / Uutiset / Höyrytyksen uudistettu strategia vastaa kapasiteettimarkkinan tarpeeseen

Höyrytyksen uudistettu strategia vastaa kapasiteettimarkkinan tarpeeseen

Höyrytys Oy:n uudistettu strategia perustuu vahvasti energiamarkkinoiden muutokseen ja vastaa kapasiteettimarkkinan tarpeeseen. Tavoitteena on olla palveluyhtiö, jonka teknologisesti ja kaupallisesti pitkälle tuotteistetut asiantuntija- ja varaenergiapalvelut varmistavat kotimaisen teollisuuden elintärkeän energian saatavuuden kaikissa elinkaaren vaiheissa. 

Aiempaa vahvemman palvelutuotannon mahdollistamiseksi uudistettiin myös Höyrytyksen organisaatio. Uusi ryhmittyminen selkeyttää ja virtaviivaistaa yhtiön toimitusprosesseja. 

“Palvelumalli- ja teknologiamuutokset näkyvät selvästi markkinallamme. On havaittavissa esimerkiksi, että sähköistyminen on tulossa vahvasti. Lisäksi valtakunnallinen sähköenergian heilunta luo tarpeita esimerkiksi sähkökattiloille, energiavarastoille ja kaasumoottoreille. Nämä on huomioitu strategiassamme. Kun lisäksi toimintamalliamme on muutettu palvelutuotelähtöiseksi, pystymme paremmin vastaamaan asiakkaidemme muuttuneisiin ja erilaisiin tarpeisiin”, Höyrytyksen toimitusjohtaja Risto Nupponen kertoo. 

Varaenergiapalveluja erilaisiin tarpeisiin 

Yhtiön toiminnassa keskitytään palvelusopimustyyppisiin tuotteisiin, jotka perustuvat siirrettäviin energialaitosratkaisuihin. Tavoitteena on kehittää ja tarjota varaenergiapalveluna entistä monipuolisempia siirrettäviä ratkaisuja niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseenkin tarpeeseen. 

Vaikka uudet energiamuodot muuttavat markkinaa, yhtiö ei ole poissulkemassa mitään tiettyä energialähdettä. 

“Meillä on ratkaisuja, jotka käyttävät sähköenergiaa tai nestemäisiä ja kaasumaisia polttoaineita. Teollisuus sähköistyy kovaa vauhtia, mutta nestemäisillä ja kaasumaisilla polttoaineilla on tulevaisuudessakin oma roolinsa esimerkiksi huoltovarmuuden kannalta”, Nupponen toteaa. 

Yhtiön huoltoliiketoiminnassa toteutetaan aiempaan tapaan asiakaskohteiden käytönvalvontaa, kunnossapitoa sekä päivystyspalvelua. Lisäksi toteutetaan pienprojekteja ja kokonaistehokkuuden parantamista asiantuntijapalveluna. 

“Tehokkuus tarkoittaa meille luotettavuutta ja korkeaa hyötysuhdetta. Kaikki palvelumme ja ratkaisumme liittyvät turvalliseen ja tehokkaaseen energiantuotantoon. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaamme pystyvät tekemään energiatuotannosta taloudellisesti kannattavaa”, Nupponen sanoo. 

Lisätietoja 

Risto Nupponen, toimitusjohtaja, Höyrytys Oy, p. 010 417 4610. 

Höyrytys Oy lyhyesti

Höyrytys Oy tarjoaa kattavia energiatuotantoratkaisuja eri energialähteille sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita teollisuuden tarpeisiin. Yhtiön ratkaisut kattavat tuotantolaitosten projektoinnin, laitteiden huollon ja ylläpidon, modernisoinnit sekä painelaitteiden ja kaasujärjestelmien käytönvalvonnan. Lisäksi se tarjoaa ketteriä varaenergiapalveluita niin lyhyen kuin pitkän aikavälin tarpeisiin. Yhtiö palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella.

Höyrytys Oy on perustettu vuonna 1959, ja se kuuluu suomalaiseen WEST Invest Group -konserniin.