Etusivu / Uutiset / Tommi Salonen vahvistamaan WEST Invest Group -yhtiöiden hallituksia

Tommi Salonen vahvistamaan WEST Invest Group -yhtiöiden hallituksia

Tommi Salonen (47) on nimitetty WEST Invest Group -ryhmittymään kuuluvien yhtiöiden hallituksiin 1.9.2023 lukien. Salonen tulee vahvistamaan WEST Invest Group Oy:n sekä Hyxon ja Höyrytyksen hallituksia. Lisäksi hän ottaa vastuulleen Sakutekin ja Ubitecin hallitusten puheenjohtajuudet. 

Tommi Salonen on  Swot Consulting Finland Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja. Lisäksi hän toimii muun muassa Lojerin, Suomen Hissiurakoinnin ja Stemman hallitusten puheenjohtajana. 

Konsernin yhtiöt ovat Saloselle tuttuja yli 10 vuoden ajalta. Hän on ollut mukana muun muassa Höyrytyksen ja Enicon strategiaprojekteissa sekä tehnyt konserniyhtiölle yritys- ja markkinatutkimuksia.   

”Toivotan Tommin lämpimästi tervetulleeksi WEST-yhtiöiden hallituksiin. Olen iloinen, että olemme saaneet konsernin ulkopuolelta osaavan ja kokeneen yritysjohtajan vahvistamaan hallitustyöskentelyämme. Tommilla on vahvaa kokemusta muun muassa yritysanalyyseistä, strategiatyöstä, muutosprojekteista sekä omistusjärjestelyistä. Uskon, että Tommin monipuolisesta kokemuksesta on meille suuresti hyötyä”, Harto Viiala sanoo. 

“Olen innoissani päästessäni mukaan WEST-yhtiöiden toimintaan mukaan nyt myös hallitustyön kautta. Näen konsernin ja yhtiöiden näkymät erittäin mielenkiintoisina ja täynnä mahdollisuuksia. Pitkäjänteinen perheomistajuus luo vankan pohjan näiden mahdollisuuksien hyödyntämiselle”, Tommi Salonen sanoo. 

Lisätietoja

Harto Viiala, toimitusjohtaja, p. 010 417 4110